Csoportos fejlesztés

Csoportos Coaching, Traineri tevékenységem

 

Egyéni fejlsztési folyamatok sokszor illeszkednek csoportos auditok, trainingek, coaching stb. eredményeire. Közel ezer órás csoportos tapasztalataim túlnyomó részét az üzleti szférában valósítottam meg, azon belül is a kommunikáció, hatékonyság, team, értékesítés fejlesztése és személyiségfejlesztés területén.

Csoportos fejlesztői munkám meghatározó eleme a BELBIN módszer, amelynek akkreditált trainere vagyok (BELBIN Associates – Cambridge). Trainertársaimmal team hatékonyságának növelésében (csoportszerepek tudatosítása, fejlesztése, stb.) dolgozunk együtt. További információ www.teamforefficiency.hu.

COSALES TC értékesítésfejlesztési programba tudtam integrálni eddigi értékesítési tudásomat, tapasztalatomat. Ez a komplex (traininget és coachingot is magában foglaló) program segít az eredményesség növelésében: hogyan is? A konzultatív értékesítői módszer eljasátításával; tanácsadóknak értékesítői véna erősítését (vagy felfedezését) éri el a pszichológiai gátak feloldásával és speciális módszerek megismerésével, míg értékesítőknél a konzultatív értékesítési kompetencia fejlesztésenagyobb eredményekhez és ügyfélelégedettségehet vezet. További információ: www.cosales.hu.

Csoportos/csapat Coaching és trainingek jó lehetőséget kínálnak a csoportszintű eredmények, együttműködés illetve hatékonyság növeléséhez.

Jelentkezés
Comments are closed.